Stop rygning med ONDAMED®

ONDAMED® betyder "bølge-medicin" og behandlingen består af blide elektromagnetiske impulser via forskellige applikatorer – en slags elektroder, som placeres oven på tøjet. Seancen foregår påklædt men uden sko. 

Behandlingen er sikker og uden nogen form for bivirkninger. 

Allerede når du går ud af døren – kan du glæde dig over at du kun trækker frisk luft ned i dine lunger og aldrig mere skal genere dig selv eller dine omgivelser med røg og tobakslugt.                                                                                                                                                                                                                                 

Nikotin er et giftstof som dannes af tobaksplanten som forsvar mod insekter. Det er verden over blevet anvendt som insektgift, men er nu blevet forbudt pga helbredsskadende virkninger på de som arbejdede med stoffet. 

Når du ryger eller bruger andre nikotinpræparater:

Nikotin udnytter belønningscentret i hjernen og giver varige ”minder” om at rygning er noget godt og bør gentages. Svage elektromagnetiske impulser fra Ondamed-maskinen dæmper disse ”minder”, bringer balance i kroppens celler og hjælper dig af med din fysiske nikotin-afhængighed. Men de daglige vaner skal du selv arbejde med, det er derfor vigtigt du er parat og motiveret til at stoppe med at ryge.

Jeg var - er du?

 


Når du går ud af døren...

Når du går ud af døren er du ikke-ryger. Du trækker kun frisk luft ned i lungerne og  dit blodtryk og din puls er faldet til normalt leje. Du kan se frem til et sundere liv med mindre risiko for lungebetændelse, kræft og blodpropper. Børn og voksne i din nærhed bliver ikke længere udsat for for passiv rygning.   
                                 
Stort tillykke med din beslutning